Palewell Sports Pavilion

The refurbishment and part new build of an existing 1930’s sports pavilion within Palewell Common to recreate changing facilities, a club room and new kitchen & Café extension. The works were undertaken adjacent to a Montessori nursery and large children’s play area. All works were undertaken whilst the park was still a fully functioning ground.

The works were to improve and enhance the existing changing facilities and to provide a “garden room” Café with extensive views. Relating to this were external works providing a terrace for external seating, soft landscaping, access ramps and steps.

The modernisation works involved creating 4 modern changing rooms over 2 floors; showering and toilet facilities; a club room for functions and an extension to form a cafeteria with a raised external terrace.